e-shop

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY – VRÁCENÍ ZBOŽÍ

 

Nepoužité zboží může Kupující bez udání důvodu vrátit do 14 dnů od jeho převzetí. Pokud chce Kupující zboží vrátit, zašle jej zpět na vlastní náklady na níže uvedenou adresu: JK WELDING s.r.o. Před samotným odesláním zboží odešle e-mail na adresu info@jkw.cz, kde prodávajícího seznámí s úmyslem odeslat zpět zboží na uvedenou adresu.

 

Zboží zašle zpět v jeho originálním obalu, nepoužité, nepoškozené, včetně případného příslušenství, schopné dalšího prodeje.

 

Zboží bude zpět zasláno jako obyčejná zásilka. Při vrácení zboží bude kupujícímu vráceny peníze převodem na účet. Vrácení kupní ceny bude zrealizováno maximálně do 30 kalendářních dnů. Číslo účtu, na který mají být peníze zaslány, uvede Kupující písemně na formuláři přiloženém k zásilce. Tento formulář musí být řádně vyplněn a podepsán, čímž Kupující stvrzuje odstoupení od smlouvy.

 

Pokud jste se z jakéhokoliv důvodu rozhodli výrobek zakoupený na našem e-shopu vrátit, je toto možné do uplynutí 14-ti denní lhůty od doručení zboží na Vaši adresu. V souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku můžete takto odstoupit od smlouvy.

 

Více informací naleznete v Obchodních podmínkách.

 

Na tomto odkazu si vytiskněte formulář ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY – VRÁCENÍ ZBOŽÍ

 

Dále pokračujte dle těchto bodů:

 

  • Vyplňte pečlivě formulář ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY – VRÁCENÍ ZBOŽÍ
  • Formulář spolu s kopií faktury přibalte ke zboží, které vracíte
  • Vše zabalte tak, aby nedošlo k poškození zboží během přepravy
  • Odešlete na naší adresu.

 

JK WELDING s.r.o.

Kácov 345

285 09 Kácov

 

Pro přepravu výrobku zpět k nám doporučujeme požít společnost TOP TRANS vzhledem k větším rozměrům výrobků.